Få hjälp inom bygg i Mora med omnejd

God eftermiddag, god eftermiddag och välkomna till bloggen alla mina kära läsare. Äntligen är det ombyggt till en öppen planlösning och det gör att jag nu måste satsa på helt ny inredning. De gamla möblerna passar inte in i husets nya stil, det ska bli riktigt spännande att få ge sig ut på jakt efter möbler och inredning. Mer om detta längre fram, för i det här inlägget ville jag prata med er om företaget som byggt om. Det är ett företag inom bygg i Mora och Leksand som heter Dahlins Byggtjänst AB som har gett mig och min fru den där öppna och härliga planlösningen som vi velat ha i flera år, nu är drömmen uppfylld!  

Jag skulle vilja säga till er alla som behöver få hjälp inom bygg i Mora och Leksand eller på orter eller samhällen däromkring, att ni ska absolut inte anlita något annat byggföretag utan att först kolla med Dahlins Byggtjänst AB. Det allra mesta inom snickeri och bygg i Mora med omnejd går det att få hjälp med av de duktiga snickarna som arbetar på Dahlins Byggtjänst, och dessutom till riktigt konkurrensvänliga priser. Det här företaget arbetar väldigt mycket med kundnära relationer och kundservice och detta gjorde att jag kände mig helt trygg med dessa snickare, det fanns inget alls som kändes konstigt med magkänslan, och med tanke på hur fint det har blivit här hemma så kan jag inget annat än att råda er till att ta kontakt med Dahlins Byggtjänst AB för era projekt inom bygg i Mora och Leksand med omnejd, oavsett vad det är som ni planerar.