Välj mellan coachning på distans eller coachning i Linköping

Coachning i Linköping ska jag prata med er om idag, i alla fall idet här inlägget. Det kommer bli många inlägg idag, jag ska bland annat berätta om min nya lägenhet och hur jag har inrett den men först ut bland dagens alla inlägg kommer det som sagt att handla om den coachning i Linköping som jag får hos Therese Kodjo på hennes företag Kodjo Coaching. 

Alla som är intresserade av coachning i Linköping eller som bor i någon stad häromkring, till exempel i Norrköping, Jönköping , Växjö eller Värnamo kan bli coachade personligen. Sedan är det så bra med Kodjo Coaching att det går att bli coachad faktiskt oavsett var man bor. Det går att bo på andra sidan jordklotet och ändå kunna få bli hjälpt, för då blir det coachning i Linköping på distans, via Skype. Det ni är ju inte så illa! Jag har processat väldigt mycket med mig själv och till slut blev det ett virrevarr av trådar som spretade åt alla håll. Jag behövde identifiera ett högre syfte och få hjälp att bena ut vilken riktning jag skulle ta och det var då jag bestämde mig för att ta hjälp av en livscoach. Jag började se mig om efter någon som erbjuder coachning här i Linköping och så hörde jag talas om Kodjo Coaching. Det är en vän till mig som sa att det var det bästa hon gjort, att gå till Therese på Kodjo Coaching, så jag bestämde att det var till det här företaget jag skulle vända mig. Nu har jag fått den hjälp jag behövde och detta har varit fantastiskt bra. Om det är någon av mina kära läsare som går i tankar på att börja med coachning i Linköping så vill jag rekommendera er Kodjo Coaching å det bestämdaste!