Detta är en bra byggfirma i Linköping

God eftermiddag, god eftermiddag på er alla mina kära läsare som har klickat er in här på min blogg. Jag hoppas att ni gillar det ni läser. Jag skriver en hel del om inredning och det är ett intresse som jag har märkt delas av många som kommer in på den här bloggen. Idag ska jag faktiskt skriva om något annat, nämligen om en byggfirma i Linköping som heter CA Energi & Miljöteknik AB. 

Jag har anlitat dem när jag behövde få byggt en ny trappa. Entrén ligger en meter ovanför marken och den gamla trappan hade sett sina bästa dagar. Det var dags för en ny trappa och till detta snickeri tog jag alltså hjälp av CA Energi & Miljöteknik AB. Jag visste om att det är en kvalitativ byggfirma i Linköping eftersom jag läst om dem i tidningen. Det var nämligen så här att CA Energi & Miljöteknik AB blev nominerade till årets hantverkare 2017 och det uppmärksammades i lokalpressen. Bara att bli nominerad till en sådan sak tyder på att det här företaget är någonting utöver det ordinära! Nu var det i och för sig inte särskilt omfattande hjälp som jag behövde, men det fina med CA Energi & Miljöteknik AB är att de inte gör någon skillnad på sina kunder, så den som behöver endast litet hjälp anses vara en lika viktig kund som den som behöver hjälp med något stort och tidskrävande projekt. Det är sällan jag har varit så nöjd med ett företag både avseende deras kompetens men även kundservice, som jag är med CA Energi & Miljöteknik AB. Jag vill verkligen tipsa er om denna byggfirma i Linköping om det är så att ni står inför något som ni behöver få hjälp med inom bygg eller snickeri.